Baking Tanpa lem Bisa Fun lan sedhep!
Aku wis baker kabeh gesang kawula. Saka wektu aku bisa ngadeg ing dhingklik ing pawon, aku panggang saben kasempatan aku tak. Kula kulawarga tresna iku sing aku baking iki obsesi, amarga iku temenan akèh ngruwat gawe krasan kanggo wong-wong mau.
Aku digunakake kanggo nggawe roti wedding. Aku prided dhewe ing nggawe wong éca uga ayu. Kula putri kang coklat lunches tas meh tansah kagungan cookie gawe krasan utawa brownie kanggo panganan cuci mulut. Pai sing favorit pribadinipun lan aku nggawe tegese lemah ndhuwur. Aku sampurna aku mikir punika dasar krim kue sing bentuke bunder taun pokok kepungkur lan wis tansah digunakake rumus woh kue sing bentuke bunder sandi mbah putri iku. Banjur ana roti, kang panas saka open, punika pokok ing comfort pangan.
Ngapuro Musikku kanggo kabeh kanca-kanca lan kulawarga sing wis ono racune liwat taun dening tresnaku nggawe nglarakake barang baked.
Minangka kawruh bab mangan healthful wis tambah, tresnaku saka manggang wis ora melorot. Mulane, aku ajeg experimenting karo úa sing beda-beda lan babagan penggambaran metu apa dianggo karo sandi rencana mangan lan sandi pangertèn saka tanggung jawab kanggo wong aku cook kanggo, uga passion kanggo manggang.
Wiwit ana akeh wong Nyingkiri lem, aku wis experimenting karo lem-gratis baking akhir-akhir iki. Ana akèh saka resep-resep metu ana kanggo wong-wong ing diet lem-gratis, nanging sakbenere, padha cara kakehan alangan lan kadhangkala ngemot úa aku ora pengin nggunakake. Ora kang siji kanggo seba resep tho, aku wis teka munggah karo sawetara barang panggang sing prasaja, éca lan ora ndherek úa karo tembung "permen karet" ing wong-wong mau.
Nyoba unga beda iku cara sing nyenengake kanggo miwiti baking tanpa gluten. Favoritku sing beras coklat, buckwheat, kacang almond, klapa. Aku uga nggunakake glepung oat sing mung oats organik sing aku sijine liwat prosesor pangan. Chickpea lan unga amaranth uga alternatif apik.
Nggabungke unga luwih menarik saka mung nggunakake siji jenis. Kene kombinasi favorit saiki kawula beras lan buckwheat, kacang almond lan buckwheat, oat lan buckwheat, kacang almond lan oat. Ing kombinasi iku telas lan kanggo nggawe luwih menarik roso saka mung jinis siji saka glepung.
Mesthi yen sampeyan baking sans lem, sampeyan kudu nambah bahan sulih kanggo terus iku bebarengan. Ing lem sulih paling aku ngerti saka iku pati kentang. Gunakake babagan tablespoon saben tuwung saka glepung lem-gratis. Pati Arrowroot uga alternatif apik kanggo manggang lan loro pati iku thickeners apik kanggo sauces lan soups.
Kanthi matur nuwun sanget, Aku eksprimen karo pangan supaya ninggalake cara lawas sandi baking konco ora banget nglarani. Aku tuku Bunch saka cookbooks lan eloni resep-resep wong liya, nanging ing ngendi kreatifitas ing iku? Aku bakal ngirim resep-resep ing website kaya aku njaluk wong-wong mau ditulis. Ing sawetoro wektu, kene kanggo manggang tanpa kaluputan!
No comments:
Post a Comment